Mini Motor dokončil vývoj servomotorů z řady Miniaction

Italský výrobce Mini Motor rozšířil nabídku svých servomotorů. Vyvinuté jako jednoduché servomotory pro ovládání střídavých motorů, série Miniaction se rozrostla o další tři modely, které nabídnou lepší funkci a ekonomičtější provoz. 
Řada 400 a 500 je navržena exkluzivně pro třífázové asynchronní motory do výkonu 0,75 kW. A stejně jako Miniaction motory série 300, tak i série 200 slouží pro řízení motorů s kroutícím momentem do 2,3 Nm. Rozdílné jsou pak především čtyři vstupy a digitální výstup bez kontroly pozice. Srdcem pohonné jednotky napříč celou sérií Miniaction je inteligentní IGBT modul vybavený ochranným systémem, který zaručuje, že je každé zařízení spolehlivé a vysoce efektivní a to bez nutnosti doplnění externích komponent. Řídicí jednotka se skládá z 32 bitového mikroovladače nastaveného optimálně pro rychlost, proto je ideální k řízení přesných motorů.

Servomotor z řady Miniaction, teatechnik.cz

Vlastnosti řady MINIACTION 300:
     Špičkový výkon
     Kontrola rychlosti uzavřeného cyklu
     Kontrola polohy
     Nastavení limitu krouticího momentu
     Možnost zapamatování až 127 pohybových schémat
     17 digitálních vstupů a  5 digitálních výstupů
     2 analogové vstupy a jeden analogový výstup
     Vstup pro synchronní přenos
     24V výstup pro ovládání brzdění
     Výstup pro připojení externího brzdného odporu
     Zabudovaný EMC filtr
     Klávesnice s oddělitelným displejem (doplňkově)

Spolu s novou sérií Miniaction představil nedávno Mini Motor také novou řadu DBS, složenou z motoru a integrované převodovky. Tímto přinesl na trh ideální řešení pro mnoho průmyslových odvětví s automatizací a výrobními linkami jako je potravinářský a farmaceitický průmysl, kde nová řada DBS najde využití především při balení produktů.

Cílem společnost Mini Motor je vyrábět své produkty jen v Itálii s využitím dílů, které se vyrábějí v dosahu 30 km, což umožňuje vyrábět produkty ve velmi krátkém čase a i v malých objemech. Zároveň se společnost snaží vycházet vstříc individuálním požadavkům svých zákazníků. 



Žádné komentáře:

Okomentovat